Velkommen til Tørsleffs påskeunivers

Der er forår i luften, og påsken står for døren. Det betyder, at det er tid til at sende sirligt klippede gækkebreve, pynte op med pastelfarvede æg – og naturligvis markere højtiden med lækkert hjemmebag og hjemmesylt. For påskedagene giver masser af gode anledninger til at gå i køkkenet – uanset om du får hele familien til påskefrokost, selv er inviteret på påskevisit, eller bare vil nyde nogle af påskens forårsfine lækkerier derhjemme.

Derfor har vi samlet nogle af vores gode tips til syltekøkkenet og vores allerbedste påskeopskrifter, som uden tvivl vil gøre påskedagene lidt hyggeligere – og ekstra velsmagende ikke mindst.

Sæt hjemmesylt på påskebordet

Når påsken står for døren, skal der syltede agurker og andet surt på bordet. For så er det tid til det store kolde smørrebrødsbord, og der er intet så lækkert, som et stykke højtbelagt med en hjemmesyltet agurk eller et par perleløg på toppen.

Er du ny i syltekøkkenet?

Se med her

Sursyltningens grundprincipper

Se med her

Sådan sikrer du holdbarheden

Se med her

Lad dig inspirere af alle vores påskeopskrifter her