fbpx

Citronsyre

TØRSLEFFS har i generationer været hele Danmarks sylteekspert – og det er vi stolte af! Vi ved nemlig ikke noget bedre end at være med til at sætte syltegryderne i kog landet over og gøre syltningen lidt mere tilgængelig hjemme hos dig. Find masser af opskrifter og syltetips her på hjemmesiden!

Surhedsregulerende middel. Citronsyre bruges til at udtrække saften af bær, frugt m.m. Citronsyre nedsætter samtidig pH-værdien i syltningen og fremmer geleringsprocessen. Citronsyre har en let konserverende virkning, men kan ikke erstatte brugen af Atamon.

Fremgangsmåde:

SAFT: Bær eller frugt eller lignende, citronsyre, sukker og Atamon (til konservering).

Varekundskab:

Fås i pulverform og bruges til at udtrække saften af bær, frugt m.m. Citronsyre har en let konserverende virkning, men er ikke et egentligt konserveringsmiddel.

Nettoindhold: 30 g
Ingredienser:

Citronsyre (E 330).