Frysepulver

Frysepulver til råsyltning uden kogning, uden konservering.

Frysepulver er et vegetabilsk fortykningsmiddel til syltetøj der ikke er kogt (”frysetøj”), altså råsyltet. Man bruger kun ganske lidt sukker og tabet af vitaminer er begrænset, fordi processen er kortvarig.

Efter optøning skal frysetøjet opbevares i køleskab.

Fremgangsmåde:

SYLTETØJ: 1 kg bær, evt. 3 dl sukker, 1 pose/påse Frysepulver.

TILBEREDNING: Skær store bær i mindre stykker, bland frysepulver og sukker sammen. Hæld blandingen over bærrene og rør kraftigt så blandingen fordeler sig jævnt. Hæld det ukogte syltetøj i mindre pakker og frys det med det samme. Efter optøning bør frysetøjet opbevares i køleskab og bruges inden for en uge.

Køb Tørsleffs på nemlig.com
Nettoindhold: 29 g
Ingredienser:

Fortykningsmiddel, (modificeret stivelse, Xantangummi), sukker.

Sylteskolen

Alle tips →