fbpx

Frysepulver

TØRSLEFFS har i generationer været hele Danmarks sylteekspert – og det er vi stolte af! Vi ved nemlig ikke noget bedre end at være med til at sætte syltegryderne i kog landet over og gøre syltningen lidt mere tilgængelig hjemme hos dig. Find masser af opskrifter og syltetips her på hjemmesiden!

Frysepulver til råsyltning uden kogning, uden konservering.

Frysepulver er et vegetabilsk fortykningsmiddel til syltetøj der ikke er kogt (”frysetøj”), altså råsyltet. Man bruger kun ganske lidt sukker og tabet af vitaminer er begrænset, fordi processen er kortvarig.

Efter optøning skal frysetøjet opbevares i køleskab.

Fremgangsmåde:

SYLTETØJ: 1 kg bær, evt. 3 dl sukker, 1 pose/påse Frysepulver.

TILBEREDNING: Skær store bær i mindre stykker, bland frysepulver og sukker sammen. Hæld blandingen over bærrene og rør kraftigt så blandingen fordeler sig jævnt. Hæld det ukogte syltetøj i mindre pakker og frys det med det samme. Efter optøning bør frysetøjet opbevares i køleskab og bruges inden for en uge.

Tørsleffs Husmoder Service Tips:

Vil du råsylte bær og frugter? Frysepulver giver dine bær og frugter en god konsistens og bevarer både smag og farve samt flere vitaminer. Bland lidt sukker med Frysepulver, mos bærrene med en gaffel og rør det hele sammen. Fordel blandingen i små poser og kom dem i fryseren. Tag dine bær ud af fryseren, når du skal bruge dem. Opbevar dem i køleskabet efter optøning. Du kan bruge de råsyltede bær som topping på din skyr, til desserter eller på dit brød.

TIP! Ønsker du at råsylte hårde frugter, skal de koges og afkøles, inden Frysepulver tilsættes.

Nettoindhold: 29 g
Ingredienser:

Fortykningsmiddel, (modificeret stivelse, Xantangummi), sukker.

Sylteskolen

Alle tips →