Julekagehus

Tørsleffs Julekagehus er et dekorationssæt indeholdende kagehus, krymmel, sukkerskrift og sukkerfigurer i juletema.

1 stk. kagehus, 6 dele, 440 g
41 stk. sukkerfigurer 56 g
1 stk. sukkerskrift hvid 25 g
1 pose snefnug krymmel 25 g
1 pose snekugle krymmel 25 g

Dekorationssættet indeholder ikke glasur til limning eller pynt. Se opskrift hertil.  

Fremgangsmåde:

  1. Tag det store bundstykke med de 5 huller og sprøjt pynteglasur langs kanterne på alle hullerne.
  2. Tag nu de to gavl-stykker og sæt dem ned i de 4 sprøjtede huller over for hinanden.
  3. Sprøjt de to gavl-stykker med pynteglasur langs begge sider.
  4. Tag herefter de to firkantede stykker til tag og placer dem op ad de to gavl-stykker, og huset er nu komplet.
  5. Tag til sidst træet og placer det i det sidste sprøjtede hul foran huset.

Nu kan huset pyntes med den resterende pynteglasur, der også fungerer som lim til sukkerfigurerne og den medfølgende krymmel.

Tørsleffs Husmoder Service Tips:

TØRSLEFFS PYNTEGLASUR:

1 portion.

250 g flormelis
1 æggehvide (fra 1 æg)
Eddike eller citronsaft
Sprøjtepose

FREMGANGSMÅDE:

Bland æggehvide og flormelis indtil du opnår en fast konsistens, der er sprøjtefast. Tilsæt nogle få dråber eddike eller citrronsaft for at få en bedre klæbeevne.

Nettoindhold: 571 g
Ingredienser:

Kagehus: Brun sirup, hvedemel, rugmel, krydderier, hævemiddel (ammoniumhydrogencarbonat). Kan indeholde spor af peanuts og nødder.

Sukkerfigurer: Sukker, majsstivelse, glukosesirup, solubiliseret risprotein, fortykningsmiddel E 414, gelatine, surhedsregulerende middel E 330, Carthamus koncentrat, aroma, overfladebehandlingsmiddel: bivoks, farver: E 120, E 141, E 150d, E 160a, E 171. Kan indeholde spor af æg og mælk.

Sukkerskrift hvid: Glukosesirup, vand, sukker, fortykningsmidler: pektin, agar-agar, surhedsregulerende middel E 330, konserveringsmiddel E 202, aroma, farve E 171.

Snefnug krymmel: Sukker, rismel, risklidolie, kartoffelstivelse, aroma.

Snekugle krymmel: Sukker, majsstivelse, aroma, overfladebehandlingsmiddel: bivoks.