Kagecreme
KAGECREME MED VANILJESMAG.
Pulver til koldrørt kagecreme med vaniljesmag til lagkager samt andre kager og desserter.
Fremgangsmåde:
Mix posens indhold (90 g) med 400 ml letmælk i en høj røreskål. Pisk på laveste hastighed i 1 minut og derefter yderligere ca. 3 minutter på højeste hastighed. Cremen stilles i køleskab i ca. 15 minutter for at stabilisere. Rør herefter cremen igennem og den er klar til anvendelse.
Tørsleffs Husmoder Service Tips:
Den bedste kvalitet opnås med sødmælk, men andre typer mælk kan også anvendes. Kagecremen er ikke bagefast. For flere tips besøg www.tørsleffs.dk
Nettoindhold: 3 x 90 g |
Ingredienser: Sukker, stivelse (tapioka, kartoffel), glukosesirup, palmeolie, emulgator: (E 472b), stabilisatorer: (E 339, E 450), fortykningsmidler: (E 412, E 407), mælkeprotein, salt, malede extraherede vaniljestænger, aroma (Bourbon vanilje), farvestof (E 160a). For allergener, se tekst fremhævet med fed. Kan indeholde spor af æg, soja og nødder. |