fbpx

Kagemousse Chokoladesmag

Tørsleffs Kagemousse med chokoladesmag har en fast og luftig konsistens, der gør moussen perfekt til lag mellem kager samt til topping på cupcakes og til andre desserter.

Fremgangsmåde:

Mix posens indhold med 250 ml letmælk i en høj røreskål. Pisk på laveste hastighed i 1 min. og derefter yderligere ca. 4. min. på højeste hastighed. Kagemoussen er nu klar til brug.

kagemousse_chokoladesmag_130g_skraa
Nettoindhold: 130 g
Ingredienser:

Sukker, glukosesirup, 16,2 % fedtreduceret kakaopulver, palmekerneolie, emulgator: eddikesyreestere af mono- og diglycerider fra fedtsyrer, gelatine (animalsk, svin), modificeret kartoffelstivelse, mælkeprotein, 1,5 % chokoladepulver (sukker, kakaopulver), naturlig aroma (vanilje).

Kan indeholde spor af laktose, æg, soja og nødder. For allergener, se tekst fremhævet med fed.