Kagemousse Chokoladesmag
Tørsleffs Kagemousse med chokoladesmag har en fast og luftig konsistens, der gør moussen perfekt til lag mellem kager samt til topping på cupcakes og til andre desserter.
Fremgangsmåde:
Mix posens indhold med 250 ml letmælk i en høj røreskål. Pisk på laveste hastighed i 1 min. og derefter yderligere ca. 4. min. på højeste hastighed. Kagemoussen er nu klar til brug.
Nettoindhold: 130 g |
Ingredienser: Sukker, glukosesirup, 16,2 % fedtreduceret kakaopulver, palmekerneolie, emulgator: eddikesyreestere af mono- og diglycerider fra fedtsyrer, gelatine (animalsk, svin), modificeret kartoffelstivelse, mælkeprotein, 1,5 % chokoladepulver (sukker, kakaopulver), naturlig aroma (vanilje). Kan indeholde spor af laktose, æg, soja og nødder. For allergener, se tekst fremhævet med fed. |