fbpx

Kagemousse Vaniljesmag

Tørsleffs Kagemousse med vaniljesmag har en fast og luftig konsistens, der gør moussen perfekt til lag mellem kager samt til topping på cupcakes og til andre desserter.

Fremgangsmåde:

Mix posens indhold med 250 ml letmælk i en høj røreskål. Pisk på laveste hastighed i 1 min. og derefter yderligere ca. 4. min. på højeste hastighed. Kagemoussen er nu klar til brug.

kagemousse_vaniljesmag_90g_skraa
Nettoindhold: 90 g
Ingredienser:

Sukker, glukosesirup, palmekerneolie, emulgator: eddikesyreestere af mono- og diglycerider fra fedtsyrer, gelatine (animalsk, svin), mælkeprotein, modificeret kartoffelstivelse, malede ekstraherede vaniljestænger, aroma (Bourbon vanilje), farve: carotener.

Kan indeholde spor af æg, soja og nødder. For allergener, se tekst fremhævet med fed.