fbpx

Grøn Melatin Med Stevia

Grøn Melatin gelerings-pulver med konserveringsmiddel og stevia sødemiddel er et vegetabilsk fortyknings-middel tilsat sødemiddel, der gør det muligt at fremstille syltetøj og marmelade uden tilsat sukker og med den helt rigtige konsistens.

Fremgangsmåde:

MARMELADE: 750 g frugt (inkl. vand), 1 pose/påse Grøn Melatin.

FREMGANGSMÅDE: 750 g renset og evt. findelt frugt koges mør i ca. 5 min. 1 pose Grøn Melatin tilsættes under omrøring i den kogende masse og koges yderligere 2 min. Skum marmeladen og hæld den på skoldede, Atamon-skyllede glas, der lukkes straks.

Nettoindhold: 30 g
Ingredienser:

Sødemiddel: Erythritol, steviolglykosider, geleringsmiddel: pektin, johannesbrødkernemel, surhedsregulerende middel: citronsyre, trikalciumphosphat, ascorbinsyre, konserveringsmiddel: natriumbenzoat, kaliumsorbat.

Sylteskolen

Alle tips →