Sylt-let Gelering

Økologisk sylt-let geleringsmiddel uden kogning – uden sukker, giver et hurtigt, friskt sylteresultat. Den naturlige frugtsmag og vitaminerne bevares. Produktet giver samtidig muligheden for, at vælge et sylteresultat med eller uden tilsat sukker eller sødemiddel. En portion gelerer 500 g frugt og bær (pureret frugtpålæg med jævn konsistens uden hele bær og frugtstykker). Klar på få minutter!

Indeholder ingen animalske ingredienser og er derfor også velegnet for veganere.

Fremgangsmåde:

MARMELADE (FRUGTPÅLÆG):

Vask 500 g frugt eller bær grundigt, lad vandet løbe af, og skær store stykker frugt i mindre stykker.

Hvis du ønsker det kan du tilsætte 175 g økologisk rørsukker (eller andet sødemiddel), foruden 4 tsk. frisk, økologisk citronsaft.

Blend frugten og evt. sukker og citronsaft i en høj skål, med en stavblender på højeste niveau i minimum 1 min. Blend indtil frugten er helt purerede.

Tilsæt ½ tsk. af posens indhold i midten af pureen og blend ca. 4. min. Hvis marmeladen (frugtpålægget) ikke er tykt nok, tilsættes yderligere ½ tsk. af posens indhold. Blend i yderligere ca. 4 min.

Fyld marmeladen på rene glas og stil dem på køl i mindst 2 timer for at gelere. Marmeladen vil tykne en smule ved afkøling. Konsistensen afhænger af frugtens art. Marmeladen holder sig i køleskab i et par dage.

Tørsleffs Husmoder Service Tips:

Ved brug af optøede, frosne frugter eller bær må saften (vandet) ikke medtages. Flydende sødemiddel er ikke velegnet.

Køb Tørsleffs på nemlig.com
Nettoindhold: 18 g
Ingredienser:

Kartoffelstivelse*, pilerodspulver*, geleringsmiddel: agar agar*, pektin.

*Fra økologisk landbrug.

Sylteskolen

Alle tips →