fbpx

Vaniljestang Luksus

Vaniljestænger er naturprodukter. Smagsintensiteten kan dermed variere som følge af variationer i klima og jord- bund. Emballagen anvendt til dette produkt (glas, papir og plastik) er genanvendelige materialer.

OPBEVARING: Tørt og køligt i tæt-/tettlukket emballage/ emballasje, ej i direkte sollys.

Fremgangsmåde:

Vaniljestangen flækkes på langs og kornene skrabes ud. Kornene anvendes direkte i bagværk, desserter og andre tilberedninger. Vaniljestænger er et naturprodukt, hvor variationer i klima og jordbundsforhold kan medføre forskelle i smags- intensiteten mellem de enkelte vaniljestænger.

Tørsleffs Husmoder Service Tips:

Vaniljestænger bruges bedst i desserter og kager med simple, rene smage, hvor vaniljen kommer til sin ret. En stor del af smagen og aromaen sidder i selve stangen, og derfor giver vaniljestangen en ekstra kraftig vaniljesmag, når den kan koges op med væske og får lov at trække. Kog f.eks. vaniljekorn og den tomme vaniljestang med i risengrøden til risalamande, eller kog vaniljekorn og den tomme vaniljestang op med mælken, og lad den trække med vaniljestangen i, til cremer og saucer – det giver en kraftigere smag af vanilje. Skal smørret smeltes i din kageopskrift, så varm vaniljekorn og den tomme vaniljestang sammen med smørret og lad det trække, inden smørret og vaniljekornene tilsættes kagedejen – det giver en endnu kraftigere vaniljesmag.

Nettoindhold: 1 stk.
Ingredienser:

1 hel vaniljestang ca. 13-15 cm.

Vaniljestænger er et naturprodukt, hvor variationer i klima og jordbundsforhold kan medføre forskelle i smagsintensiteten mellem de enkelte vaniljestænger.

Sylteskolen

Alle tips →