fbpx

Syltekalender

Vi elsker at sylte! Det er sjovt at lege med opskrifterne i køkkenet, men det er mindst ligeså vidunderligt, at man på den måde kan gemme sæsonens frugt og grønt, og nyde godt af den hele året. Udover vitaminer og pragtfuld smag dukker der de dejligste minder frem, når man åbner et glas med marmelade eller syltet frugt og grønt.

For at få det bedste resultat er det vigtigt at bruge frugt og grønt, der er i sæson. På den måde sikrer du dig, at dine råvarer indeholder mest mulig smag, den bedste konsistens og desuden er spækket med vitaminer.

Nedenfor finder du en liste over, hvilke frugter og grøntsager, der er i sæson i årets forskellige måneder og desuden en introduktion til de forskellige frugter og grøntsager. Vi håber, at du finder ligeså meget glæde i syltningens univers, som vi gør. Og husk, at du altid kan finde gode råd og vejledning i vores Sylteskole.

Syltning behøver ikke at tage lang tid eller være kompliceret. På vores hjemmesider finder du opskrifter til enhver slags syltning, sødt og salt, klassisk og mere eksperimenterende. Det er bare at kaste sig ud i det. Udover at give pragtfuld smag til dine måltider og desserter, så er hjemmesylt og en skøn gave at have med til værtinden, når du skal ud. Alle elsker et godt glas hjemmesylt!