fbpx

Æble

Æblet er den ultimative danske frugt. Det har en lang sæson og smager helt vidunderligt, når det har fået lov at vokse langsomt i det tempererede danske klima. Og så holder æbler sig godt. Man kan gemme friske æbler mørkt og køligt i flere måneder, men hvorfor ikke i stedet gemme dem i et sylteglas. Æblemos, æblemarmelade og æblegelé smager pragtfuldt og kan bruges til alt fra morgenens rundstykker over eftermiddagskagen til aftenbordets simreretter og desserter.

Den grønne Syltebog:

  • Mynte-æblegelé s. 51
  • Syltede paradisæbler s. 51
  • Paradisæblegelé s. 52
  • Henkogte paradisæbler s. 52
  • Æblemos s. 76
  • Kogt æblesaft s. 76
  • Henkogte æbler s. 77
  • Æblesnitter i sukkerlage s. 77
Læs i bogen

Opskrifter med Æble

Alle opskrifter →