fbpx

Asier

Asieagurken er et medlem af græskarfamilien og er i sæson om efteråret. Syltede asier et let at lave og smager lækkert på et stykke smørrebrød eller som tilbehør til varme retter. Et stykke hjemmesyltet asie på en leverpostejsmad hæver måltidets kvalitet betydeligt. Når man sylter asier, er det blot vigtigt, at man husker at fjerne kernerne, der indeholder meget vand. I modsætning til syltede agurker er det nemlig kun skallen, der syltes, når man har med asier at gøre.

Den grønne Syltebog:

  • Asier, søde og sprøde s. 86
  • Gyldne asier s. 86
  • Saltede asier s. 87
  • Sønderjyske asier, råsyltede s. 87
  • Asier med løg og dild s. 87
  • Karry-asier med løg s. 87
  • Asie-peber pickles s. 88
  • Fyldte asier s. 89
Læs i bogen