fbpx

Blomme

Blommer er i sæson i efteråret og de smager helt vidunderligt i tærter og kager, som crumble eller friske til en god is. Men når du har spist dig mæt i friske blommer, så er det med at få syltet resten, for det er lækkert at hive et dejligt glas blommemarmelade frem, når vinteren er kold eller forårets sol endnu ikke har modnet de tidligste frugter. Det dejlige søde frugtkød i blommer kan variere i farve fra gult over rødt til næsten lilla, alt efter hvilken sort du vælger. De smager alle dejligt!

Den grønne Syltebog:

  • Den grønne syltebog:
  • Blommer i hybensaft s. 24
  • Gammeldags krydderblommer s. 24
  • Svenske blommer s. 24
  • Blommer i rødvin s. 25
  • Råsyltede blommer s. 26
  • Henkogte blommer s. 27
  • Blommesaft s. 28
Læs i bogen

Opskrifter med Blomme

Alle opskrifter →