Hindbær
Hindbærmarmelade er en smag de fleste kan lide. Der er ikke noget så godt, som en skive nybagt brød med koldt smør og lun hindbærmarmelade. Eller en pandekage rullet sammen om et par skefulde hindbærmarmelade, en lagkage lagt med hindbærmarmelade og blød vaniljecreme. Men du kan også bruge hindbær på anden vis. Prøv fx at råsylte dem og bruge dem til desserter eller ost. Eller bland dem med andre bær til de skønneste alliance-marmelader.
Den grønne Syltebog:
- Velsmagende hindbær s. 34
- Hindbær, syltede på allerbedste måde s. 34
- Råsyltede hindbær s. 35
- Hindbær-solbærsyltetøj s. 36
- Kogt hindbærsaft s. 36
- Rå hindbærsaft s. 37
- Hindbærgelé s. 37
- Hindbær-solbærgelé s. 37
- Henkogte hindbær s. 37