fbpx

Jordbær

Hvis Danmark skulle have et nationalbær, måtte det vel være jordbærret. Intet smager mere intenst af dansk sommer, end et dejligt solmodent jordbær med fløde. Men sæsonen er ikke så lang, og derfor er det dejligt at sylte rigeligt med jordbær i marmelade og syltetøj, så du kan bevare smagen og duften af sommer langt ind i den mørke årstid. Nogle foretrækker endda at spise jordbærsauce til risalamanden Juleaften som minde om lyset, der vender tilbage.

Den grønne Syltebog:

  • Ovnsyltede jordbær s. 42
  • Mormors dejlige jordbærsyltetøj s. 43
  • Rå jordbær med cognac eller rom s. 43
  • Sherry jordbær s. 43
  • Jordbærmarmelade s. 44
  • Jordbær-rabarbermarmelade s. 44
  • Henkogte jordbær s. 44
Læs i bogen

Opskrifter med Jordbær

Alle opskrifter →