Kirsebær
Kirsebær smager vidunderligt og går til næsten alting. Du skal bruge lidt tid på at udstene bærrene, men når det først er gjort, vil du få den skønnest syltetøj ud af dine anstrengelser. Kirsebærsyltetøj er det dejligste tilbehør til is, kage eller budding, men du skulle også prøve det til efterårets varme simreretter i stedet for ribsgelé eller tyttebær. Og husk endeligt at gemme nok til Juleaftens ris a la mande. Mmm, smagen af sensommer på en af årets mørkeste dage – det er ren sylte-luksus.
Den grønne Syltebog:
- Kirsebærsyltetøj s. 45
- Skovridergårdens kirsebær s. 45
- Cocktailbær af kirsebær s. 45
- Kirsebær med græskar eller melon s. 46
- Kirsebærmarmelade s. 47
- Råsyltede krisebær s. 47
- Kirsebær i rom s. 47
- Kirsebær i krydder-eddike s. 47
- Kogt kirsebærsaft s. 48
- Rå kirsebærsaft s. 48
- Kirsebærgelé s. 48
- Henkogte kirsebær s. 48